Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Για την αναγνώριση των καλύτερων έργων eTwinning από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το έτος 2007-2008. η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προκηρύξει τον τέταρτο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning
 
Η περίοδος υποβολής των έργων eTwinning στο διαγωνισμό είναι από 15 Φεβρουαρίου έως 15 Μαρτίου 2009.   
 
Προϋποθέσεις για υποβολή συμμετοχής
 
Οι σχολικές μονάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό χρειάζεται να έχουν ήδη συνάψει συνεργασία με έτερο ευρωπαϊκό σχολείο και να έχουν υλοποιήσει κάποιο έργο στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής εντός του σχολικού έτους 2007-2008. Η συνεργασία μπορεί βεβαίως να έχει ξεκινήσει πριν το 2007 και/ή να συνεχίζεται και για το τρέχον σχολικό έτος. Επίσης. απαραίτητη προϋπόθεση για το eTwinning έργο το οποίο συμμετέχει. είναι να έχει βραβευτεί με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. 
Τα νικητήρια έργα στους Εθνικούς ή Πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς προηγούμενων ετών δεν δικαιούνται υποβολής.
 
Κατηγορίες Διαγωνισμού
 
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες βάσει εκπαιδευτικής βαθμίδας:
·       Νηπιαγωγείο - Δημοτικό (5-12)
·       Γυμνάσιο (13-15) και
·       ΓΕΛ & ΤΕΕ - ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ (16-19)
Σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά θα αποδοθούν πρώτα και δεύτερα βραβεία.
 
Βραβεία
 
Και στις τρεις κατηγορίες. τα βραβεία για τους πρώτους και δεύτερους νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα και θα περιλαμβάνουν ταξίδια σε κάποιο Ευρωπαϊκό Εργαστήρι Ανάπτυξης και Δικτύωσης eTwinning ή/και υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τα σχολεία και τους μαθητές.
 
Αξιολόγηση
 
Τα έργα που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα αξιολογηθούν ως προς τα γενικότερα κριτήρια που έχουν καθοριστεί για την απόδοση Ετικέτας Ποιότητας με βάση τις πληροφορίες που θα υποβληθούν από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό μέσω της φόρμας συμμετοχής. τα δημοσιοποιημένα αποτελέσματα του έργου και τις αναφορές προόδου στο Twinblog. Η διαδικασία της αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning μεταξύ 16 και 22 Μαρτίου 2009. 
 
Τελετή Απονομής - Παρακολούθηση Εκδήλωσης
 
Τα έργα που θα προκριθούν ως καλύτερα για το σχολικό έτος 2007-2008 θα βραβευθούν σε ειδική τελετή στο ΥπΕΠΘ στις αρχές Απριλίου 2009. μαζί με τους νικητές του εθνικού διαγωνισμού «e-στολόγιο».
 
Διαδικασία υποβολής συμμετοχής στον διαγωνισμό
 
Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον 4ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning. παρακαλούμε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας μεταξύ 15 Φεβρουαρίου και 15 Μαρτίου 2009. στη διεύθυνση: http://www.etwinning.gr/contest07_08.php. Η φόρμα υποβολής θα ενεργοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου.
 
Όλες οι συμμετοχές οφείλουν να ακολουθούν τις συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί πνευματικών δικαιωμάτων. Μικρές παραθέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν εφόσον η πηγή προέλευσης αναφέρεται ρητά. Εικόνες. φιλμ. ήχος και άλλο πολυμεσικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εφόσον έχει παραχθεί από τη σχολική μονάδα. ή αν ο ιδιοκτήτης έχει παραχωρήσει σχετική άδεια χρήσης. ή αν έχει παρθεί από ελεύθερες πηγές. π.χ. Clip Art.
 
 
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!
 
 
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.