Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης (EYY) του eTwinning με στόχο την ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με τις νέες εξελίξεις στη δράση και τη συνέχιση της προσπάθειας ανάδειξης του ποιοτικού έργου των Ελλήνων μαθητών και εκπαιδευτικών. διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «eTwinning 2.0 - Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση και Κοινωνική Δικτύωση»  την Τρίτη 5 Μαΐου 2009. με ώρα προσέλευσης 12.30. στην αίθουσα εκδηλώσεων J. de Romilly του ΥπΕΠΘ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

·         Θα αποδοθούν βραβεία στις καλύτερες eTwinning συνεργασίες ελληνικών σχολικών μονάδων για το έτος 2007-2008. στο πλαίσιο του 4ου εθνικού διαγωνισμού eTwinning.

·         Θα αποδοθούν βραβεία στους νικητές Έλληνες μαθητές του εθνικού διαγωνισμού eTwinning δημιουργίας ιστολογίων (blogs) με τίτλο «e-στολόγιο». ο οποίος διοργανώθηκε με αφορμή την ανακήρυξη του έτους 2009 ως ευρωπαϊκή χρονιά Δημιουργικότητας και Καινοτομίας και με στόχο να αναδειχτεί η δημιουργική και καινοτόμος διάσταση της δράσης Ηλεκτρονικής Αδελφοποίησης.

·         Θα γίνει σύντομη παρουσίαση των νέων εξελίξεων στη δράση σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο και της σχέσης της με την κοινωνική δικτύωση. που αποτελεί τη νέα τάση της διαδικτυακής εποχής.

·         Θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τους παραβρισκόμενους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο etwinning με δώρο ένα διαδραστικό πίνακα για το σχολείο που εκπροσωπούν.

 

Οι θέσεις για την εκδήλωση είναι περιορισμένες. Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στη διεύθυνση: http://www.etwinning.gr/registerSpr09.php

Στο email που θα δηλώσουν οι εκπαιδευτικοί κατά τη δήλωση συμμετοχής θα τους αποσταλεί ηλεκτρονικά η πρόσκληση και το πρόγραμμα για την εκδήλωση.

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στη δ/νση: www.sch.gr/rts.

 

Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.