Δράση διαδικτυακών μαθημάτων (online lessons)
Contact Seminars
Σεμινάρια Εξεύρεσης Συνεργατών
eTwinning PDW
Εργαστήρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης
eTwinning events
Ενημερωτικές Ημερίδες Πρεσβευτών
Για την αναγνώριση των καλύτερων συνεργασιών eTwinning από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το έτος 2006-2007. η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης του Υπ.Ε.Π.Θ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προκηρύξει τον τρίτο eTwinning διαγωνισμό σε εθνικό επίπεδο
Η περίοδος υποβολής των eTwinning συνεργασιών στον διαγωνισμό είναι από 21 Ιανουαρίου έως 22 Φεβρουαρίου 2008.   
 
 
Προϋποθέσεις για υποβολή συμμετοχής
 
Για να λάβουν μέρος οι σχολικές μονάδες στον διαγωνισμό πρέπει να έχουν ήδη συνάψει  συνεργασία με έτερο ευρωπαϊκό σχολείο και να έχουν υλοποιήσει κάποιο έργο στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής εντός του σχολικού έτους 2006-2007. Η συνεργασία μπορεί βεβαίως να έχει ξεκινήσει πριν το 2006-2007 και/ή να συνεχίζεται και για το τρέχον σχολικό έτος. Επίσης. απαραίτητη προϋπόθεση για το eTwinning έργο το οποίο συμμετέχει είναι να έχει υποβληθεί αίτηση για Ετικέτα Ποιότητας. 
Σημειώνεται ότι. με στοιχεία έως τις 09-01-2008. αριθμούνται 940 εγγεγραμμένες ελληνικές συνεργασίες eTwinning. Να τονιστεί ότι τα νικητήρια έργα στους Εθνικούς ή Πανευρωπαϊκούς  διαγωνισμούς των προηγούμενων ετών δεν δικαιούνται υποβολής.
 
 
Κατηγορίες Διαγωνισμού
 
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες βάσει εκπαιδευτικής βαθμίδας:
·       Νηπιαγωγείο - Δημοτικό (5-12)
·       Γυμνάσιο (13-15) και
·       ΓΕΛ & ΤΕΕ - ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ (16-19)
Θα αποδοθούν βραβεία πρώτα και δεύτερα σε κάθε κατηγορία.
 
 
Βραβεία
 
Τα βραβεία για τους πρώτους και δεύτερους νικητές και στις τρεις κατηγορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
 
Αξιολόγηση
 
Από τις εγγεγραμμένες συνεργασίες και το έργο που έχουν υλοποιήσει. τις αναφορές προόδου του έργου μέσω της Κάρτας Προόδου. καθώς και από τα κριτήρια της Ετικέτας Ποιότητας. η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning θα αξιολογήσει. στο διάστημα από 23 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου 2008. τις καλύτερες συνεργασίες για το σχολικό έτος 2006-2007. 
 
 
Τελετή Απονομής - Παρακολούθηση Εκδήλωσης
 
Οι καλύτερες ελληνικές συνεργασίες για το σχ. έτος 2006-2007 θα βραβευθούν σε ειδική τελετή την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Jacqueline de Romilly» του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Α. Παπανδρέου 37. Μαρούσι. Αθήνα).
 
Σύντομα θα αναρτηθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και ηλεκτρονική φόρμα υποβολής συμμετοχής. για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την τελετή. 
 
 
Διαδικασία υποβολής συμμετοχής στον διαγωνισμό
 
Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον 3ο Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning. παρακαλούμε:
  1. να έχετε συμπληρωμένες κάποιες σημειώσεις σχετικά με την πρόοδο του έργου σας στην κάρτα προόδου  η οποία υπάρχει διαθέσιμη στο eTwinning Desktop της συνεργασίας σας.
  2. να έχετε υποβάλει αίτηση για την Ετικέτα Ποιότητας - Περισσότερα για την Ετικέτα Ποιότητας  (Σημείωση: Η λήψη της Ετικέτας Ποιότητας σε εθνικό επίπεδο δεν συνεπάγεται κατ" ανάγκη τη λήψη βραβείου) και
  3. να υποβάλλετε ηλεκτρονικά αίτηση έως την 22η Φεβρουαρίου 2008. στη διεύθυνση: http://www.etwinning.gr/contest06_07.php.
Όλες οι συμμετοχές οφείλουν να ακολουθούν τις συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί πνευματικών δικαιωμάτων. Μικρές παραθέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν εφόσον η πηγή προέλευσης αναφέρεται ρητά. Εικόνες. φιλμ. ήχος και άλλο πολυμεσικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εφόσον έχει παραχθεί από τη σχολική μονάδα. ή αν ο ιδιοκτήτης έχει παραχωρήσει σχετική άδεια χρήσης. ή αν έχει παρθεί από ελεύθερες πηγές. π.χ. Clip Art.
 
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
 
Pin It

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.